Barra horitzontal

A poc a poc vaig millorant el blog... disculpa el desordre!

divendres, 24 d’octubre de 2014

Colors de tardor

Fa poquets dies que, pel matí, ens acompanya un descens de temperatures. 
Aquí, a Lleida, sempre diem que passem de seguida de l'estiu a l'hivern i que la tardor sembla passar de llarg.
Tot i que, en molts moments, encara anem en màniga curta, es comença a respirar un canvi en el paisatge, en els colors de la natura...

Em ve de gust seure còmodament en un sofà i treure les agulles i la llana de colors vius i continuar teixint i teixint... 

Estic contenta perquè a la meva ciutat, recentment, han obert una botiga preciosa on pots trobar mil i una llanes de tota mena, a la vegada que multitud de complements, tallers, propostes  i idees per teixir: és la botiga Katia Lleida. Encara no disposen de web, per això no he pogut enllaçar la seva pàgina. 

Si veniu un dia per aquí i passeu pel conegut Carrer Major, us animo a continuar fins al Carrer del Carme, on trobareu aquesta delícia de local al número 45. Val a dir, també, que a mi em van atendre molt i molt bé.
Vaig comprar una llana amb la que estic fent uns guants teixits amb sis agulles (també preparo un tutorial, per si t'has animat a fer les mitenes i vols continuar practicant amb aquest tipus d'agulles que et permeten evitar les costures).
Però avui us volia ensenyar una mostra de com queda teixida la llana Katia Inca (foto superior) i la llana Katia Azteca (aquesta darrera imatge).

Les dues són molt agradables de treballar. Suaus, amb uns colors intensos i un gruix adequat per poder teixir amb agulles de numeració més alta (estic utilitzant agulles del número 5 amb la llana Azteca i unes altres circulars de 10.00 mm per la llana Inca).

Val a dir que tinc aquesta llana des de fa molt de temps! I que no vaig tenir la sort de triar i remenar com ara es pot fer, doncs vaig haver-la de comprar online.

Tot i així, continuo pensant que no podrien representar millor els colors de la tardor.Cap comentari:

Publica un comentari