Barra horitzontal

A poc a poc vaig millorant el blog... disculpa el desordre!

dilluns, 27 d’octubre de 2014

Il·lustrant somnis

Aquests dies he començat l'esbós d'una il·lustració relacionada amb la tardor i el Halloween.

És molt curiós com ja m'imagino el joc de tonalitats, els contrastos de colors i la sensació de diferents textures que s'aconsegueixen justament després de moltíssimes hores de planificació i feina... però sempre a partir d'un inici, dels primers traços: de l'esbós.

A mi m'agrada imaginar una escena que podria estar dins d'un àlbum il·lustrat i gaudir plenament des del principi al final en cada pas del dibuix: escollint detalls, fent provatures, deixant en espera o en repòs l'esbós per tal de mirar-lo dies més tard amb uns nous ulls i veure, d'aquesta manera, si transmet allò que volia o cal millorar-ho...

Són moltes hores de fer línies i formes, de buscar documentació adequada per tal de plasmar de la millor manera possible les figures i elements escollits, de solucionar petits problemes o entrebancs tècnics...

No sé si tindré acabada l'il·lustració pel cap de setmana vinent. Segurament no! Però m'agradarà anar mostrant per aquí, de tant en tant, com vaig definint-la.

De moment us deixo algunes imatges que deixen constància de la feina feta aquest cap de setmana. Aquest només és l'inici, l'esbós.

Fins aviat!
2 comentaris:

  1. Ep!! Holaaa guapa!! M'agraden els dibuixos, i m'agrada llegir el procés, em transmet molta calma, sobretot pk veus com un procés natural el fet de deixar-ho aparcat i tornar per mirar si transmet el que volies. I també perquè com dius, t'agradaria veure-ho en un album pero ho crees com qui quan no espera res a canvi i crea per amor a l'art, i així es quan surten les millors coses i ens deixem anar! Anims i segueix així!!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Hola Aida!! Qué bé tornar-te a trobar per aquí! Saps una cosa? Les teves paraules m'han donat moltíssima energia. Admiro molt el teu treball i els teus dibuixos i és tot un regal llegir el teu comentari. Gràcies i una forta abraçada! Per cert, enhorabona per l'exposició! Fa poquet que he vist alguna foto i sé que ha estat també molt especial per a tu!

      Suprimeix