Barra horitzontal

A poc a poc vaig millorant el blog... disculpa el desordre!

divendres, 28 de novembre de 2014

Un llibre sobre carvat de segells

Ja fa temps vaig comentar que, de tant en tant, aniria recomanant llibres o lectures que, segons el meu parer, fóssin interessants.

Avui us volia parlar sobre el llibre Making an impression de Geninne D. Zlatkis (ISBN 978-1-4547-0125-5).

Es tracta d'un llibre visualment preciós, on hi ha nombroses fotografies d'elements naturals que inspiren la Geninne en les seves il·lustracions i segells.

També parla sobre els materials necessaris per poder realitzar tant la tècnica del carvat sobre planxa de goma com la tècnica de l'estampació damunt de diverses superfícies.

Inclou moltes idees per poder dur a terme una gran quantitat de projectes decoratius a partir de l'estampació, però també transformant-la en tècnica mixta mitjançant el brodat o l'aplicació de perles de colors, botons i altres detalls.

En definitiva: si voleu tenir un llibre-joia, no dubteu en que aquest n'és un... i si, per altra banda, voleu conéixer una artista especial, us animo a passejar pel seu blog (abans us he deixat l'enllaç). Allí podreu gaudir del seu entorn, l'estudi, la seva casa... que és immensa (i amb una arquitectura de revista), on la llum, els colors i l'equilibri hi són presents en cada racó.

Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari